خرید سیسمونی در اصفهان

خرید سیسمونی نوزاد در اصفهان , سیسمونی اصفهان , فروشگاه سیسمونی اصفهان , تخت و کمد نوزاد در اصفهان , تخت و کمد نوجوان در اصفهان , سرویس خواب نوزاد , سرویس خواب نوجوان , سیسمونی عبدالرزاق اصفهان , فروش تور بالای تخت نوزاد

خرید سیسمونی در اصفهان

خرید سیسمونی نوزاد در اصفهان , سیسمونی اصفهان , فروشگاه سیسمونی اصفهان , تخت و کمد نوزاد در اصفهان , تخت و کمد نوجوان در اصفهان , سرویس خواب نوزاد , سرویس خواب نوجوان , سیسمونی عبدالرزاق اصفهان , فروش تور بالای تخت نوزاد

چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟


1.نشستن روی چهار پایه متناسب

زمانی که نوزادتان توانست به تنهایی و بدون کمک شما بشیند او را بر روی چهارپایه مخصوصی بنشانید. چهار پایه مورد نظر باید ترجیحا بدون پشتی باشد. هم چنین قد آن باید به گونه ای باشد که پاهای کودک بتواند زمین را لمس و به آن فشار بیاورد.

در این حالت پشت کودک باشید و از او مراقبت کنید. پاهای کودک شما باید زاویه ای در حدود 90 درجه داشته باشند. می توانید چندین اسباب بازی در کنار چهار پایه قرار دهید.

کودک شما برای بازی کردن و سرگرم کردن مجبور است خم شود، وسیله را بردارد و دوباره بنشیند. این کار به غضلات او کمک می کند تا قوی شوند و برای راه رفتن آماده شوند. هم چنین این تمرین به کودک کمک می کند تا پاهایش را به شکلی قرار دهد که بتواند وزن خودش را بر روی آن ها قرار دهد.

2.استفاده از اسباب بازی برای ایستادن

اسباب بازی هایی که کودک تان به آنها علاقه مند است را در بالاتر از قد او قرار دهید. سپس او را تشویق کنید که آن ها را از شما بگیرد. این کار باعث افزایش تعادل و قدرت عضلات پای کودکتان می شود که می تواند به زودتر راه رفتن او کمک کند. 

3.ایستادن با کمک وسایل ( گشت زدن )

سعی کنید کودکتان را تشویق کنید که با کمک وسایل دیگر شروع به راه رفتن کند. با گذاشتن اسباب بازی یا خوراکی روی مبل ها او را تشویق کنید که با کمک مبل و میز راه برود. اگر کودکتان در حفظ تعادل در این مرحله مشکل دارد می توانید با گرفتن یک دست او به راه رفتن ش کمک کنید.

4.گشت زدن و شوت زدن به توپ

وقتی که کودکتان با کمک مبل و سایر وسایل در حال راه رفتن است می توانید یک توپ سبک در مسیر او قرار دهید. سپس او را تشویق کنید که به توپ ضربه بزند. سعی کنید توپ را در جهات مختلفی از پای کودک تان قرار دهید.

زمانی که توپ در پشت پای او باشد، برای ضربه زدن مجبور است پای خود را بلند کند که باعث تقویت هر چه بیشتر عضلات پا می شود. هم چنین قرار دادن توپ در هر دو طرف موجب می شود هر دو پا قوی شود. علاوه بر این حقظ تمرکز و تعادل، با تکرار این بازی به راحتی می تواند به دست بیاید. چیزی که برای راه رفتن کودک شما الزامی است.

5.به کودک کمک کنید که بنشیند.

در اوایل زمانی که کودک شروع به بلند شدن و ایستادن می کند ممکن است نتواند بشیند. این کار باعث گریه و ناراحتی او می شود. در این جالت باید نحوه نشستن را به کودک یاد دهید تا ترسی از بلند شدن و راه رفتن پیدا نکنند. غضلات پای او را به آرامی خم کنید و به او نشان دهید برای نشستن باید چه کاری انجام دهد.

6.گرفتن لگن کودکان برای حفظ تعادل و راه رفتن

مقابل کودک خود بنشینید. دستان او را به دور شانه خودتان قلاب کنید. سپس با گرفتن لگن او، کودک را به راه رفتن و گام برداشتن تشویق کنید. در مراحل بعدی می توانید حمایت خود را کم تر کنید. ارام ارام به عقب بروید تا کودکتان به سمت شما راه برود.

7.راه رفتن با کمک یا تاتی کردن

پشت کودکتان بایستید و دو دست او را بگیرید. سپس سعی کنید به او یاد دهید آرام آرام گام بردارد. این حرکت به ظاهر ساده باعث افزایش تعادل کودک و آموزش گام برداشتن می باشد. که باعث زودتر راه افتادن کودک می شود.

راه رفتن کودک

چرا زمان راه رفتن کودک مهم است؟

کودک راه رفتن را در حدود یک سالگی با طی مراحل مختلف که در بالا گفته شد یاد می‌گیرد. اما راه رفتن کودک از دو جنبه مختلف مهم می باشد. اول اینکه راه رفتن یکی از مهم ترین ابزارهای جست و جو و آگاه شدن برای کودک می باشد.

در واقع کودک با راه رفتن می تواند محیط خود را کشف کند و یادگیری او تکمیل شود. اما جنبه دوم مربوط به استقلال شخصیتی او می شود. راه رفتن کودک اولین مرحله جدا شدن و کاهش نیاز به والدین است. که به نوبه خود بسیار مهم و برای بعضی از کودکان می تواند نگران کننده باشد.

پس هر گونه تاخیر در زمان راه افتادن کودک می تواند مهم باشد. اما مشکل دیر ره رفتن کودک را می توان از دو جنبه بررسی کرد: یکی از نظر رشد جسمانی و عضلانی، دومی از نظر روانی. در صورتی که کودک تمامی مراحل رشد خود را به خوبی طی کرده باشد نباید نگران رشد جسمانی او در این قضیه باشیم. بلکه باید ببینیم چه ترس هایی باعث نگرانی کودک در راه رفتن می شود.

بزرگترین ترس راه رفتن کودک از چیست؟

در زیر تلاش خواهیم کرد که مهم ترین دلایل روانی که در زمان راه رفتن کودک باعث تاخیر می شود را بیان کنیم:

اضطراب جدایی: کودک تان نگران گم شدن و دور شدن از والدین دارد. به این دلیل سعی می کند نزدیک شما بماند و از راه رفتن خودداری می کند.

دلبستگی ناایمن: وجود اختلالات دلبستگی در کودکان باعث می شود که نتوانند از مادر خود جدا شوند و راه بروند.

تجربه‌های منفی: ممکن است در هنگام شروع برای راه رفتن دچار صدمه و آسیب جدی شده باشد. این خاطره باعث ترس شدیدی در کودک می شود که تلاش می کند از راه رفتن امتناع ورزد.

عدم حمایت والدین: کودک برای راه رفتن نیاز به تمرین و حمایت والدین دارد. در صورتی که والدین حمایت و پشتیبانی لازم را از این قضیه نکنند باعث ترس در کودک می شوند. که می تواند به تاخیر در راه رفتن او منجر شود.

ترس‌های والدین: همان گونه که عدم حمایت والدین به انازه کافی می تواند مشکل ساز باشد، ترس و احتیاط بیش از ندازه آن نیز می تواند باعث بروز اختلال در راه رفتن کودک شوند. کودک باید تجربه کند. زمین بخورد. کمی آسیب ببیند تا راه رفتن را به خوبی بیاموزد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد